Başkan Pekel'e teşekkür ziyareti…

 Başkan Pekel

İhsaniye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

İhsaniye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Sedat Pekel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek yöneticileri İsmail Sevinç, Nusret Dönmez, Ahmet Baydemir ve Ahmet Özdemir hazır bulundu.

İhsaniye Camii ile ilgili olarak gerçekleşen ziyarette yaşanan yer sıkıntısının çözümüne destek veren Belediye Başkanı Sedat Pekel’e nezaket ziyareti gerçekleştiren dernek yöneticileri,  konuyla ilgili ilk günden bu yana kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İhsaniye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticilerinin ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Pekel, kentimizde yer alan bütün kurumlarımıza destek olduklarını belirterek şimdiye kadar okullarımıza,  camilerimize ve diğer kurum ve kuruluşlarımıza elimizden geldiği kadar destek olduklarını söyledi.

Pekel: “Camiinin içinde bulundu aynı ada içerisinde bir sıkıntının çözümü için İhsaniye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticilerinin bizlerden bir talepleri oldu. Konuyla ilk olarak arkadaşlarımızla değerlendirdik. Ardından meclise getirerek karar aldık.  ”



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı